Als je problemen hebt met geluid, Bluetooth of opladen voor je luidsprekers, kun je deze opnieuw instellen.

1.

Opnieuw instellen en instellingen behouden: Beats Pill+

1. Houd de aan/uit-knop acht seconden ingedrukt en laat deze daarna los.
    2. Druk eenmaal op de aan/uit-knop. Het batterijstatuslampje knippert drie keer van wit naar rood. Het apparaat is nu opnieuw ingesteld.
  2.

Opnieuw instellen en instellingen verwijderen: Beats Pill+

Als je alle gekoppelde apparaten en de aangepaste naam wilt verwijderen, en de Beats Pill+ wilt terugzetten naar de fabrieksinstellingen, volg je deze stappen.

1. Gebruik de Lightning-naar-USB-kabel om de Beats Pill+ op een stopcontact aan te sluiten.
    2. Schakel de luidspreker in.
    3. Houd de b-knop en de aan/uit-knop zes seconden ingedrukt
    4. Het batterijstatuslampje knippert zes keer rood. De Beats Pill+ is teruggezet naar de instellingen die bij aankoop van toepassing waren.
  3.

Beats Pill opnieuw instellen

1. Schakel de Pill in.
    2. Houd de b-knop en de aan/uit-knop tien seconden ingedrukt.
    3. De lampjes naast de aan/uit-knop knipperen drie keer rood en groen.
  4.

Beats Pill 2.0 opnieuw instellen

1. Schakel de Pill 2.0 in.
    2. Houd de b-knop en de aan/uit-knop tien seconden ingedrukt.
    3. De lampjes knipperen drie keer rood en groen.
  5.

Andere dingen die je kunt proberen

Heb je nog steeds problemen met je luidsprekers? Probeer het volgende:

Reset your Beats speakers