Je Beats on-ear-koptelefoon of over-ear-koptelefoon opnieuw instellen

Als je problemen hebt met geluid, Bluetooth of opladen voor je koptelefoon, kun je deze opnieuw instellen.

1.

Studio3 Wireless opnieuw instellen

1. Houd de aan/uit-knop en de volume-omlaagknop tien seconden ingedrukt.
    2. Laat de knoppen los wanneer de laadmeter knippert.

De koptelefoon is nu opnieuw ingesteld en klaar om weer te worden geconfigureerd voor je apparaten.

2.

Studio of Studio Wireless opnieuw instellen

1. Houd de aan/uit-knop 10 seconden ingedrukt.
    2. Laat de aan/uit-knop los.
    3. Alle batterijlampjes knipperen wit en daarna knippert één lampje rood. Deze reeks treedt drie keer op. Als de lampjes niet meer knipperen, is de koptelefoon opnieuw ingesteld.

Nadat je Studio-koptelefoon opnieuw is ingesteld, wordt deze automatisch ingeschakeld.

3.

Solo3 Wireless opnieuw instellen

1. Houd de volume-omlaagknop en de aan/uit-knop tien seconden ingedrukt.
    2. Laat de knoppen los wanneer de laadmeter knippert.

De koptelefoon is nu opnieuw ingesteld en klaar om weer te worden geconfigureerd voor je apparaten.

4.

De Solo2 Wireless opnieuw instellen

1. Zorg ervoor dat je koptelefoon niet is aangesloten op de USB-oplaadkabel.
    2. Houd de aan/uit-knop 10 seconden ingedrukt.
    3. Laat de aan/uit-knop los.
    4. Alle batterijlampjes knipperen wit en daarna knippert één lampje rood. Deze reeks treedt drie keer op. Als de lampjes niet meer knipperen, is de koptelefoon opnieuw ingesteld.
  5.

De Solo Wireless opnieuw instellen

1. Schakel de headset uit.
    2. Houd de multifunctionele toets en de volume-omlaagknop 8 seconden ingedrukt.
    3. De rode en blauwe lampjes knipperen drie keer.
  6.

Andere dingen die je kunt proberen

Heb je nog steeds problemen met je koptelefoon? Probeer het volgende:

Reset your Beats on-ear or over-ear headphones