Je Beats on-ear-koptelefoon of over-ear-koptelefoon opnieuw instellen

Als je geluids-, Bluetooth- of oplaadproblemen hebt met je koptelefoon, kun je deze opnieuw instellen.

1.

Studio3 Wireless opnieuw instellen

1. Houd de aan/uit-knop en de volume-omlaagknop tien seconden ingedrukt.
    2. Laat de knoppen los wanneer de batterijstatusindicator knippert.

De koptelefoon is nu opnieuw ingesteld en klaar om weer te worden geconfigureerd voor je apparaten.

Druk op de aan/uit-knop en de volume-omlaagknop
  2.

Studio of Studio Wireless opnieuw instellen

1. Houd de aan/uit-knop tien seconden ingedrukt.
    2. Laat de aan/uit-knop los.
    3. Alle lampjes van de batterijstatusindicator knipperen wit en daarna knippert één lampje rood. Deze reeks treedt drie keer op. Als de lampjes niet meer knipperen, is de koptelefoon opnieuw ingesteld.

Nadat je Studio-koptelefoon opnieuw is ingesteld, wordt deze automatisch ingeschakeld.

Houd de aan/uit-knop tien seconden ingedrukt.
  3.

Solo3 Wireless opnieuw instellen

1. Houd de volume-omlaagknop en de aan/uit-knop tien seconden ingedrukt.
    2. Laat de knoppen los wanneer de batterijstatusindicator knippert.

De koptelefoon is nu opnieuw ingesteld en klaar om weer te worden geconfigureerd voor je apparaten.

Druk op de aan/uit-knop en de volume-omlaagknop.
  4.

De Solo2 Wireless opnieuw instellen

1. Zorg ervoor dat je koptelefoon niet is aangesloten op de USB-oplaadkabel.
    2. Houd de aan/uit-knop tien seconden ingedrukt.
    3. Laat de aan/uit-knop los.
    4. Alle lampjes van de batterijstatusindicator knipperen wit en daarna knippert één lampje rood. Deze reeks treedt drie keer op. Als de lampjes niet meer knipperen, is de koptelefoon opnieuw ingesteld.
    Houd de aan/uit-knop tien seconden ingedrukt.
  5.

De Solo Wireless opnieuw instellen

1. Schakel de headset uit.
    2. Houd de multifunctionele knop en de volume-omlaagknop acht seconden ingedrukt.
    3. De rode en blauwe lampjes knipperen drie keer.
    Druk terwijl de headset is uitgeschakeld op de multifunctionele knop en op de volume-omlaagknop.
  6.

Andere dingen die je kunt proberen

Heb je nog steeds problemen met je koptelefoon? Probeer het volgende:

Je Beats on-ear-koptelefoon of over-ear-koptelefoon opnieuw instellen